У Маріуполі загинув 20-річний військовий ЗСУ популярний у «ТікТок». ВІДЕО

0
-3
У Маріуполі загинув 20-річний військовий ЗСУ популярний у «ТікТок». ВІДЕО
З'явилася інформація, що в Маріуполі загинув 20-річний український воїн, який зачарував багатьох користувачів TikTok, повідомляє УНІАН.

Повідомляється, що Ярослав Бригинець віддав життя, рятуючи друзів, які потрапили під обстріл. Побратими, які розповіли про подвиг Героя, поклялися помститися ворогові за його смерть.

«Ти завжди бився до кінця... Ярослав «Махач» Бригинець. Витягав друзів, які потрапили під обстріл. Одного разу в розмові ти сказав, що не хочеш, щоб тебе оплакували і сумували, якщо щось трапиться... Ми не будемо плакати, брате, ми будемо мстити! Ти - справжній чоловік, воїн і герой. Людина, яка завжди посміхалася і приходила на допомогу в будь-якій ситуації без користі для себе», - зазначив побратим бійця у соцмережі.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні