Які санкції ЄС допоможуть зупинити війну в Україні

0
-4
Які санкції ЄС допоможуть зупинити війну в Україні
Керівник офісу президента України Андрій Єрмак прокоментував санкції, які Євросоюз має намір прийняти 6 квітня, і вказав, які з них допоможуть зупинити війну Росії проти України, пише УНІАН.

«Зараз у західних ЗМІ з'являється інформація про новий пакет санкцій, які готує ЄС проти Росії. The Wall Street Journal і Reuters повідомляють, що в рамках нового пакету санкцій ЄС хоче ввести обмеження на імпорт з Росії калійних добрив, заборонити імпорт російського цементу, деревини, каучуку, ікри і горілки. Також є ймовірність заборони на експорт в Росію напівпровідників і обладнання, зокрема для видобутку скрапленого газу», — написав Єрмак.

Керівник ОП додав, що WSJ пише, що країни ЄС розглядають введення обмежень щодо нафти і вугілля з РФ як альтернативу енергетичному ембарго.

«Потрібно нарешті зрозуміти, що нафтове ембарго, а також санкції проти російських банків - це той крок, який необхідний для припинення війни в Україні. Тому що це зруйнує російську економіку», - підкреслив Єрмак.

Він порадив західним лідерам наслідувати приклад Польщі та країн Балтії.

«І не варто шукати напівзаходи, як це було в 2014 році. Ніякі обмеження не замінять ембарго», - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні