У місті дуже багато трупів мирних мешканців: Комаров показав звільнену Бучу. ВІДЕО

0
-1
У місті дуже багато трупів мирних мешканців: Комаров показав звільнену Бучу. ВІДЕО
Український ведучий та журналіст Дмитро Комаров у передовій групі вирушив до звільненого від російських окупантів міста Буча Київської області, пише ТСН.

Дмитро відзняв перші кадри у місті. Комаров показав, де був командний пункт російської армії. Де окупанти базувалися – вони заселялися у будинки людей, в них жили і там же у них були спостережливі пункти.

Комаров наголосив, що наразі у місті дуже багато мін – вони розташовані на дитячих майданчиках, на вулицях у вигляді будь чого – як то викинутого телефону, пачки з –під макаронів, або навіть сірникового коробка. Також окупанти мінували двері у житлових будинках. Наразі на місці відбувається зачистка і перевірка – працюють поліція, спецназ і сапери.

Також журналіст зізнався, що у місті дуже багато трупів мирних мешканців.

«Бідні люди. Ми їхали, бачили величезну кількість мирних мешканців мертвих на дорогах. Молоді, старі. Видно що люди їхали на велосипеді, відбувалася детонація і вони назавжди залишилися на вулицях рідного міста. Це сльози і біль. Дуже багато трупів у місті. Я на власні очі бачив, десь у кілометрі звідси лежать тіла молодих хлопців. У них зв'язані руки і простріляна голова. Одягнений капюшон та шапка. Це співпадає з тим, що мені розповідали – знищували чоловіче населення 18-60 приблизно. Всіх молодих, здорових – всіх розстрілювали», - поділився Комаров.

Також Дмитро додав, що невдовзі до міста надійде гуманітарна допомога.

«Ви не повірите. Люди плачуть, побачивши хліб. Місяць не бачили хлібу. Сьогодні вже буде заходити гуманітарка поступово», - сказав ведучий.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні