На Волині затримали трьох злодіїв

1
4
На Волині затримали трьох злодіїв
На Волині правоохоронці затримали трьох крадіїв, двоє з них обікрали приміщення, поки господарів не було вдома, а один скоїв крадіжку під час застілля.

Про це повідомила поліція області.

У четвер, 31 березня, до поліції звернулася 35-річна мешканка Горохівщини й повідомила, що будинок її матері обікрали. Зловмисник проник у приміщення шляхом віджиму вікна у період з 25 по 31 березня, коли у помешканні нікого не було. Крадій виніс електроприлади та інші речі, завдавши матеріальних збитків. Під час оперативно-розшукових заходів співробітники сектору кримінальної поліції та працівники групи реагування патрульної поліції з’ясували, що до крадіжки причетний 30-річний мешканець сусіднього населеного пункту.

Цього ж дня про скоєння крадіжки заявив 23-річний житель села Благодатне Володимир-Волинського району. Він розповів, що під час застілля візуально знайомий чоловік викрав у нього мобільний телефон, перстень, гроші та інші речі. Зловмисником виявився 28-річний мешканець Нововолинська. Поліцейські належним чином відомості задокументували.

А 30 березня заява до поліції надійшла від 35-річної лучанки. Велосипед та електроприлади загальною сумою понад 6 тисяч гривень зловмисник поцупив у період з 6 по 30 березня, проникнувши у помешкання через відчинене вікно. Оперативники встановили, що скоїв правопорушення 45-річний житель обласного центру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не розстріляли на місці. Чи може не знаєте що іде війна. А ви станьте біля баз де прибуває гуманітарка для Сходу і можете розстрілювати щодня по 50 чоловік
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні