ДБР повідомило ще одну підозру екснардепу Киві

0
0
ДБР повідомило ще одну підозру екснардепу Киві
Державне бюро розслідувань повідомило ще одну підозру колишньому нардепу Іллі Киві, якого позбавили мандата — за пропаганду війни та заклики до насильницької зміни влади, пише телеграм-канал Бабель.

Підстава — Кива, перебуваючи у росії, взяв участь в одному з пропагандистських шоу на російському телебаченні. У цьому етері він публічно закликав вище керівництво рф до насильницької зміни конституційного ладу і захоплення державної влади в Україні.

Він пропонував фізично усунути президента України та інших високопосадовців держави, а також публічно закликав до ведення війни на території України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні