«Я засмучена»: донька Пєскова поскаржилася на санкції щодо неї

1
5
«Я засмучена»: донька Пєскова поскаржилася на санкції щодо неї
Донька прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова - Єлизавета Пєскова вважає санкції, запроваджені проти неї, "необґрунтованими та несправедливими".

Про це пише Уніан.

Дівчина зазначила, що вона "не з простої сім'ї", але "зробила себе сама". Пєскова запевнила, що не може вплинути на ситуацію, тому здивована обмеженнями, запровадженими проти неї та брата.

"Мені здається це абсолютно несправедливим та необґрунтованим. Я була дуже здивована, бо дивно вводити санкції щодо людини, якій 24 роки і яка не має жодного стосунку до ситуації", - зазначила донька Пєскова.

Єлизавета заявила, що санкції не вплинуть на її фінансове становище, на відміну від інших росіян. Однак її засмучують обмеження щодо подорожей.

"Я засмучена, тому що я люблю подорожувати та люблю різні культури. Я – громадянка світу, і не можу з цим нічого вдіяти", – заявила вона.

Війну, яку РФ розв'язала в Україні, Пєскова відмовилася обговорювати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай приїде в Маріуполь, чи Харків-порозважається... "громадянка світу", бля...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні