--> Росія може застосувати хімічну або біологічну зброю на території України, - Подоляк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія може застосувати хімічну або біологічну зброю на території України, - Подоляк

0
0
Росія може застосувати хімічну або біологічну зброю на території України, - Подоляк
Росія може застосувати хімічну або біологічну зброю на території України. Крім цього, агресор намагається виправдати вторгнення нібито виявленими фактами військово-біологічної активності США.

Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у телеграм-каналі.

Подоляк зауважив, що війна для росії – це сильні подальші юридичні претензії та судові процеси у міжнародних судах. Керівництво рф розуміє це, тому намагається виправдати вторгнення в Україну.

"Розуміючи це, політичне керівництво росії шукає будь-які можливості знайти й зафіксувати на міжнародних майданчиках пояснення свого масштабного та кривавого вторгнення в Україну", - розповів Подоляк.

Водночас росія ініціювала невідкладне засідання Радбезу ООН з досить цинічним та фейковим порядком денним: "Щодо нових фактів військово-біологічної діяльності США в Україні".

"І хоча нині для будь-кого у світі зрозуміла безпідставність і брехливість усіх російських публічних заяв (і це попри феєричні витрати на брехню та пропаганду), росія таки намагалася представити нібито нові виявлені факти, пов’язані з військово-біологічною активністю США на території України", - наголосив Подоляк.

Радник керівника ОП зауважив, що росія давно не послуговується логікою і тому США та абсолютна більшість держав-членів РБ ООН відкинула фейкові звинувачення росіян.

"На жаль, навіть в ООН сьогодні не виключають, що брифінг рф стосовно біологічних лабораторій може бути одним з імовірних етапів підготовки групи "яструбів" кремля до можливих біологічних/хімічних операцій на території України", - підкреслив Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні