На Буковині голова сільради умисно не вмикає сирени під час повітряної тривоги

1
0
На Буковині голова сільради умисно не вмикає сирени під час повітряної тривоги
На Буковині селищний голова Богдан Олійник умисно не вмикає сирени під час повітряної тривоги, щоб "не сіяти паніку".

Звернення опубліковане у Кельменецькій селищній раді.

На двадцять другий день повномасштабної війни з росією голова селищної ради Кельменців, що у Чернівецькій області, заявив, що свідомо не включає сирени під час повітряної тривоги. Він заявив, що робить це для того, щоб не нагнітати паніку.

"Найперше хочу висловити свою позицію щодо системи оповіщення. Запевняю усіх: система працює. Ми свідомо не включаємо у селищі сирену кожного разу, коли у Чернівецькій області оголошується повітряна тривога. Пояснюю чому. По-перше, щоб не сіяти паніку і не нагнітати і так не легку ситуацію. По-друге – у нас реально є лише одне справжнє бомбосховище", - повідомив Олійник.

Натомість голова сільради порадив встановити спеціальний додаток та слідкувати за новинами на офіційних ресурсах. Ховатися Олійник рекомендує у власних оселях, користуючись правилом "двох стін".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На що дивится тероборона???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні