Через обстріл полігону на Львівщині загинуло 9 людей, 57 – отримали поранення

5
-13
Через обстріл полігону на Львівщині загинуло 9 людей, 57 – отримали поранення
Ракетний обстріл Яворівського полігону у Львівській області забрав життя 9 людей, 57 – отримали поранення, пише телеграм-канал APnews.

За попередніми даними, було випущено понад 30 ракет. Спрацювала система протиповітряної оборони, частина ракет була збита, але частина потрапила в ціль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дохлий кацап - найкращий кацап!
Відповісти
впевнено крокуем до нато
Відповісти
Ти чий пєтух будєш? Тобі пішля шпекання дозволили кукарєкать?
Відповісти
Блін, через всю Україну летіли, і нікому не спало на думку збити їх. От криворуке керівництво!
Відповісти
До керівництва - ДУЖЕ багато питань, але це - після війни. Пишуть - було біля 30 ракет, половину збили. Увагу слід звернути ось на що - ракети потрапили точно в ціль. Що в Луцьку, що в Франківську, що в Яворові. Ракети - високоточні, виродки, зо їх запустили - класні спеціалісти. Тому не повинно бути жодних ілюзій та ейфорій. Ворог - навчений, чудово усвідомлює свої дії та вчинки. Ніякого до нього гуманізму та людяності. Гарний кацап - дохлий кацап!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні