Путін не вірить у власну армію. ВІДЕО

4
5
Путін не вірить у власну армію. ВІДЕО
Путін не вірить у власну армію і вдається до сталінських репресій.

Про це пише СБУ.

Утім це не рятує його від бунтів, які вже почали виникати серед російських військових.

Про це черговий полонений окупант розповідає на допиті в СБУ. Мовляв, армійське керівництво відновило практику “розстрільних загонів” – ешелонів, які йдуть за основними силами РФ і вбивають тих, хто хоче втекти.

За його словами, в ході просування вглиб України армія окупантів починає усвідомлювати, що у них далеко не миротворча місія.

“Але нам дали зрозуміти, що назад ми не повернемося, бо за нами їдуть ешелони, що вбивають дезертирів, які намагаються повернутися додому”, - зізнається полонений.

Тепер, ставши співучасником злочинів, окупант шкодує, що у них не вистачило духу вчинити, як морські піхотинці РФ: “...під Одесою 600 морпіхів збунтувалися і не вийшли з судна, бо зрозуміли, що відбувається”.

Армія окупантів деморалізована і пригнічена.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То нехай застрелиться!
Відповісти
Тiльки пicля тебе
Відповісти
Засохни кацапогнидо!
Відповісти
Зато верим мы. Смерть нацикам, бандерлогам и убийцам детей на Донбассе!!! Скоро и за дебильными комментатарами придут!!! Пишите больше гадостей, легче будет вычислить бандеровцев. Слава ЛНР и ДНР, смерть нацистам!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні