Росіяни масово продають житло та тікають з Криму

2
0
Росіяни масово продають житло та тікають з Криму
Сподівання росіян на багате та щасливе життя на окупованому півострові виявилися хибними та нав’язаними путінською пропагандою.

Про це повідомляє 24 Канал.

Життя кримчан після окупації півострова змінилося докорінно і зовсім не так, як їм обіцяли. З 2014 року в Криму панують тотальна цензура, підняття цін, поступове вбивство економіки та пригнічення місцевого населення з боку силовиків та росіян, які приїхали за кращим життям.

Як виявилося, єдиним та відносним плюсом для життя у Криму весь цей час було сумнозвісне “хоч не стріляють”. Але і це ствердження є хибним.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Драпайте москаляки і чим швидше! Бо прийдуть бандерівці і всіх вас потоплять у морі
Смерть кацапській педерації!!!
Відповісти
уже обридла така порожня бравада, усі й так давно розуміють, навіщо кацапам кудись утікати із окупованого ними ж криму, коли наше командування досі не спромоглося нанести туди жодного удару, зате мало де, "сметаніним" настільки зручно та просто розповсюджувати по усьому світі руссскій "мір", як із САНФРАНЦИСКІВСЬКИХ серваків відомої штатівської корпорації, причому уже вкотре зауважено, зокрема за поданим https://github.com/Feodor2/Mypal/issues/57 посиланням, що найстаранніше кацапізують серидовище, не стільки власне"громадяни відповідного анклаву, як "доблестні" сметаніни, котрі спокійно собі зареглені по таких сайтах, бо їх не тільки там ніхто НЕ переслідує, а й навіть ЗАОХОЧУЄ продовжувати завзятіше, тож відразу спада до думки "могучим" "Не ВАЛЯЙ ДУРАКА ОМЕРИКА, ДА ПУТЯШКЕ БРОСАЙ УЖ СЛУЖИТЬ, УКРАИНА ДА КРЫМ ОБА БЕРЕГА, УХ ПАРАШКА ТЫ БЫЛА НЕПРАВА, УХ ПАРАШКА ТЫ БЫЛА НЕПРАВА", а що до столичних "цихрових" трансформаторів, та решти псевдопатріотичних спамерів, котрі постійно тусуючись по соцмережах, стурбоваеі тільки тим, чи аби їх "властелін" пошвидше повернувся до корита, чи аби чогось не позбувся його, що уже повністю визначається їх власною точкою сидіння, а що із САНФРАНЦИСКІВСЬКИХ серваків сметаніни безперестанно та безперешкодно ллють руссскій "мір" по усьому світі, їх навіть не цікавить, тож мимоволі пригадується "Та раптом із-за лісу, Набігли вороги, Козак із переляку Сховався в бур'яни"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні