Ряд країн ЄС виступають проти надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС

4
-13
Ряд країн ЄС виступають проти надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС
Bloomberg повідомляє, що ряд країн ЄС (зокрема Німеччина та Нідерланди) виступають проти того, щоб цього тижня надати Україні статус кандидата на вступ до ЄС, пише телеграм-канал Житель.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та на кой із НИМИ узагалі мати справу, достатньо урешті укласти кількохрічну, із завчасно відомим строком завершення союзну угоду, із усього єдиною натівською країною, за що приміром, надати цій країні безкоштовний доступ до нашої іфраструктури, й ми відразу відвойовуватимемо наш КРИМ разом, оскільки формально то вважатиметься спільна конфедеративна територія, хоча насправді, згідно тієїж угоди територія залишиться кожному тільки своя, до того ж членство у відповідних структурах, зокрема НАТО, зявиться у нас без потреби парафувати хоча б щось
Відповісти
Ну ми "того" пригадаємо вам при нагоді!
Відповісти
Ех , не ту країну зеленський з проституткою порівняв.
Відповісти
Ох й запануемо...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні