--> Окупанти перейшли до відкритого терору, тому наш курс незмінний: на*уй, - Данілов | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Окупанти перейшли до відкритого терору, тому наш курс незмінний: на*уй, - Данілов

0
0
Окупанти перейшли до відкритого терору, тому наш курс незмінний: на*уй, - Данілов
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що російські окупаційні війська перейшли до відкритої тактики терору: завдають точкових ударів по цивільному населенню та критичній інфраструктурі країни, пише Українська Правда.

«Десятий день Героїчного Національного спротиву! Весь сектор безпеки і оборони України дає гідну відсіч московським окупантам по всіх напрямках.

Російські окупаційні війська перейшли до відкритої тактики терору, наносять путінські «точкові удари» по цивільному населенню та критичній інфраструктурі. Мета - залякати, створити паніку, зламати нашу волю до спротиву.

Підлий і підступний ворог порушує досягнуті домовленості - блокує відкриття «зелених коридорів», не допускає гуманітарні вантажі, але при цьому робить спробу створити фальшиву картинку «радісної зустрічі» окупантів місцевими жителями. Але дешеві трюки російських пропагандонів провалились. Тому наш курс незмінний: «русский корабль идёт … на*уй» і його швидкість буде стрімко зростати», - сказав Данілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні