Для України «найгірше ще попереду», - Макрон після розмови з Путіним

4
-6
Для України «найгірше ще попереду», - Макрон після розмови з Путіним
Після розмови з президентом Росії Володимиром Путіним президент Франції Еммануель Макрон сказав, що очільник Кремля прагне захопити всю Україну, і що «найгірше ще попереду», пише ТСН.

Згідно з повідомленням, Путін висловив Макрону велику рішучість продовжувати наступ з метою «взяти під контроль» усю Україну. Окрім того, російський президент сказав французькому, що операція армії РФ розвивається за планом Москви. Путін сказав, що ситуація загострюватиметься, якщо українці не приймуть його умови.

«Президент Макрон очікує, що найгірше ще попереду, враховуючи те, що сказав йому президент Путін», ­– повідомили у Єлисейському палаці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То може Европі пора більш рішуче втрутитися у війну, а не займатися демагогією?!! Бо оте "найгірше" прийде у відгодовану Європу і Європа спалахне як зараз Україна. Час балачок минув, *уйло не відступить. Тому європейці приєднуйтеся вже сьогодні, бо завтра може і не бути!
Відповісти
Не всiж такi тупi...
Відповісти
Надто узагальнено виражаєшся
Відповісти
То може вже нас якось підтримати по іншому необхідно?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні