«На Волині мертві піднімуться з могил, щоби стріляти в окупантів», - російський журналіст

3
15
«На Волині мертві піднімуться з могил, щоби стріляти в окупантів», - російський журналіст
Журналіст Іван Яковина, який до 2014 року працював у російському інтернет-виданні «Лента.Ру», а зараз працює в українських ЗМІ заявив, що якщо припустити, що Путін має намір через кілька днів штурмувати Київ, для нього дуже важливо, щоб українські війська не пішли на прорив блокади столиці із західного напрямку.

«Щоб не вдарили штурмуючим у тил із боку Житомира та Вінниці.
Власне, для цього може знадобитися «незначне» вторгнення білоруської армії на Волині або на півночі Рівненської області. Просто, щоб відвернути увагу тих військ, які в України залишилися на Заході.

Це логічно, але в цьому плані є прорахунок: на Волині мертві піднімуться з могил, щоби стріляти в окупантів. Це максимально непривітний для них регіон, там прості люди самотужки можуть упоратися - навіть без залучення армії. Місцеві копачі янтаря навіть у мирний час були поголовно озброєні та каталися місцевістю на бронетехніці. Там же справжній Дикий Захід!

Це я все до того, що українське командування відзначає активність білоруської армії, що різко зросла, на кордоні з Волинською та Рівненською областями України», - написав журналіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде їм тут "кузькіна мать"!
Відповісти
Бурштин - в українських лісах! янтарь то на московії звідки сунеться орда...
Відповісти
Білоруси ви що дурні на голову у нас спільний ворог московська орда людоїдів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні