Зеленський назвав головні мішені російських військових. ВІДЕО

3
-3
Зеленський назвав головні мішені російських військових. ВІДЕО
Президент України Володимир Зеленський наголошує, що Харків та Київ для Росії зараз є найважливішими мішенями.

Про це йдеться у його відеозверненні, розміщеному в телеграм-каналі Офісу президента.

"Харків та Київ для Росії зараз - найбільш важливі мішені. Терор спрямований на те, щоб зламати нас. Щоб зламати наш спротив. Вони йдуть в нашу столицю так само, як і на Харків. Тому оборона столиці сьогодні - це ключовий пріоритет для держави", - наголосив президент.

"За це відповідають військові та цивільна влада кожного міста. Але Київ - це особливо. Захистимо Київ - захистимо державу. Київ - це серце нашої країни. І воно має битися. І воно буде битися, щоб перемогло життя", - підкреслив Зеленський.

Російсько-українська війна триває вже шосту добу. Українські військові героїчно витримують атаки окупантів у всіх обласних центрах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, основні цілі ніби крайній схід й столиця, а тим часом, колоди ваговозами посилено возять чомусь саме волинню, що теж посилено замовчується навіть локальними ЗМІ, чим така цензура різниться від рашівськоії
Відповісти
Звідки така інформація?
Відповісти
Яка інформація?????? те відбувається повсюдно по вулицях, де ніхто того не приховує, те можна просто собі побачити, мені довелося бачити уже трикратно, бути сбістом чи шпигунякою для такого зовсім не потрібно, коли хто вважа що я так поширюю паніку, то повідомлю що я сам давно у паніці від такого замовчування
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні