«Гради» б‘ють вздовж усього кордону»: о 5 ранку разом з виступом Путіна розпочався наступ на Донбас. ФОТО/ВІДЕО

1
-8
«Гради» б‘ють вздовж усього кордону»: о 5 ранку разом з виступом Путіна розпочався наступ на Донбас. ФОТО/ВІДЕО
В Україні, вздовж усього кордону від Луганська до Житомира, відразу з виступом президента Рф почали летіти «гради».

Про це повідомляє український військовий журналіст Андрій Цаплієнко, пише ТСН.

Обстріл розпочався о 5 ранку сьогодні, 24 лютого, коли розпочався спеціальний виступ російського президента. Ракетні удари почались по Києву, Харкову та іншим містам України.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що ухвалив рішення про проведення «спеціальної військової операції» у зв'язку із ситуацією на Донбасі.

«Мною прийнято рішення про проведення спеціальної військової операції. Її мета - захист людей, які протягом восьми років зазнають знущань, геноциду з боку київського режиму. І для цього ми будемо прагнути демілітаризації та денацифікації України. А також переказу суду тих, хто вчинив численні криваві злочини проти мирних жителів, у тому числі і громадян Російської Федерації», - заявив Путін у зверненні.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Агову німці з французами викохали гітлера. Вам там суки добре? Совість не гризе? То він скоро до вас постукає градами!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні