Видерся на 4 поверх: правоохоронці затримали грабіжника - «спайдермена». ФОТО

0
-1
Видерся на 4 поверх: правоохоронці затримали грабіжника - «спайдермена». ФОТО
В Одесі грабіжник виліз на балкон 4 поверху житлового будинку.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

До поліції звернулася власниця квартири будинку, де грабіжник планував скоїти злочин. Вона помітила, що чоловік хоче через балкон пролізти у квартиру на 4 поверсі. Інцидент стався 23 лютого в Одесі на вулиці Академіка Філатова.

Коли правоохоронці прибули на виклик, вони помітили чоловіка, який тримався за балкон на 4 поверсі. На підмогу поліцейські викликали рятувальників, які допомогли зняти чоловіка.

Під час перевірки у чоловіка виявили ножі. Мотив свого вчинку чоловік правоохоронцям не зміг пояснити. Втім, раніше його вже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжку та розбій. Наразі зловмисника передали до відділку поліції задля з'ясування всіх обставин інциденту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні