Що не можна робити на голодний шлунок: поради дієтолога

0
-4
Що не можна робити на голодний шлунок: поради дієтолога
На голодний шлунок не потрібно вступати в будь-які дискусії та сперечання, оскільки через знижений рівень глюкози людина не завжди здатна контролювати емоції.

Про це пише changeua.

Як розповів індійський дієтолог, не варто пити чай або каву після того, як людина прокинулася і ще нічого не з’їла. Кофеїн здатний негативно впливати на організм, збільшуючи показник кислотності в шлунку.

На думку дієтологів з Індії, також не можна вживати алкоголь на голодний шлунок, оскільки він набагато швидше проникає в кров і провокує сильне отруєння етанолом.

Не кращим вибором буде жування жуйки, якщо до цього людина нічого не їла, оскільки вона стимулює виділення шлункового соку. Але їжі в шлунку немає, і виділена кислота починає роз’їдати слизову порожнього шлунка. А це прямий шлях до виразки шлунку.

Також індійський дієтолог дав пораду про те, коли слід ходити за продуктами — цього не потрібно робити на голодний шлунок. Це підтверджують відразу кілька проведених в США досліджень. Вони показали, що голодні люди в магазинах купують набагато більше продуктів, роблячи вибір на користь їжі, яка містить максимум калорій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні