Залишаються глибокі рани: жіночі імена, які приносять нещастя

0
-4
Залишаються глибокі рани: жіночі імена, які приносять нещастя
Фахівці назвали жіночі імена, якими не рекомендується називати дітей, аби вони не принесли у їх долю нещастя та біди.

Про це пише T1.ua.

Віра

У дівчаток з цим ім’ям є внутрішній стрижень, який допомагає їм багато чого досягти в житті. Але незважаючи на це, Віри рідко бувають щасливими. Вони витрачають всі свої ресурси на досягнення мети, проходять «вогонь, воду і мідні труби», але, щоб порадіти результатами, сил зовсім не залишається.

Інна

У дівчат з цим ім’ям важкий характер, і це позначається на взаєминах з людьми. Інни не люблять йти на компроміс, вони хочуть, щоб все було так, як їм потрібно. Носительки цього імені постійно ведуть боротьбу з людьми і обставинами, тому їхнє життя не можна назвати щасливим.

Людмила

Людмили дуже цінують сім’ю і дорожать нею сильніше за все на світі. Якщо з близькими людьми трапляється біда, Людмили дуже переживають, в їх душі на все життя залишаються глибокі рани. Дівчата з цим ім’ям рано втрачають рідних і тому відчувають себе нещасливими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні