5 речей, які в жодному разі не можна фотографувати

0
-5
5 речей, які в жодному разі не можна фотографувати
Кожні фотографії мають потужну енергетику і накопичують у собі багато емоцій.

Про це пише Мета.

Саме тому є певний список речей, які в жодному разі не можна фотографувати. За словами біоенергетиків, такі знімки здатні нашкодити людині.

Що не можна фотографувати

Руїни, стародавні руїни та занедбані будинки – фотографії з такими об'єктами мають потужну негативну енергетику. Біля цих будівель заборонено фотографуватися, інакше накличите на себе неприємності. Якщо ж у вас є такі знімки, то зберігайте їх у нежитловому приміщенні.

Сплячі люди – сфотографувавши людину в цьому стані, ви можете зашкодити її біополю. Такі знімки спричинять великі проблеми зі здоров'ям.

Відображення дзеркал – такі фотографії стануть потужним магнітом конфліктів, сварок, проблем та непорозуміння. Якщо такий знімок зберігатиметься у вас на смартфоні, то шкоди вони не завдадуть. Фахівці рекомендують утриматися і не роздруковувати такі знімки.

Похорон – біоенергетики радять не фотографувати покійників та не залишати такі знімки в будинку. Інакше ви привернете в будинок сумні та дивні події, яких важко позбутися.

Чорні та сплячі кішки – такі фотографії привернуть невдачі та біди.

Пам'ятайте, що через фотографії людей можна навести порчу, негатив та пристріт. Тому не варто показувати свої знімки стороннім людям, які заздрять або ж у конфлікті з вами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні