Citroen Berlingo – для яких цілей підійде ця марка автомобіля?*

0
2
Citroen Berlingo – для яких цілей підійде ця марка автомобіля?*
Знайти автомобіль, який чудово б виконував завдання з перевезення групи людей та транспортування вантажів, – завдання не з легких. В основному більшість виробників випускають або сімейні мінівени, або комерційні фургони, а ось золоту середину відшукати вкрай складно.

Але Citroen став саме тим рідкісним брендом, який випустив на ринок модель автівки, в якій чудово поєднується висока утилітарність та комфорт. Ім'я їй – Berlingo. Що цей транспортний засіб може запропонувати своєму споживачеві, мова піде нижче.

Citroen Berlingo – ідеальний помічник



Цей автомобіль став воістину легендарним та заслужив на всесвітню популярність. Він витривалий, надійний, міцний та практичний, тобто Сітроен Берлінго — це ідеальний LCV для бізнесу та помічник у сімейних справах. З ним легко:

  • переміщатися у міських умовах та на заміських трасах;

  • подорожувати великою компанією;

  • займатися пасажирськими та вантажними перевезеннями.



Виразний дизайн інтер'єру у поєднанні з сучасними технологіями забезпечує максимальний комфорт під час тривалих поїздок. З кузовом Berlingo також пощастило, він оцинкований з усіх боків, тож іржавіють машини дуже неохоче.

Хто обирає Citroen Berlingo?



Тільки ті покупці, які дотримуються думки «імідж – ніщо, функціональність – все» здатні оцінити всі принади Сітроен Берлінго. Ці автомобілі виступають як гідна альтернатива класичним седанам та хетчбекам. При цьому покупців можна поділити на дві групи:

  • багатосімейні, обтяжені великою кількістю дітей та родичів, дачною ділянкою та домашніми тваринами;

  • приватні підприємці, яким необхідний фургончик для ведення бізнесу, але які не готові утримувати два автомобілі.



Всі інші, якщо і зважаться на покупку «каблучка», то лише як другого сімейного автомобіля, призначеного виключно для роботи або тільки для виїздів вихідного дня. У будь-якому випадку раціонально налаштовані покупці серйозно розглядатимуть покупку такого автомобіля на вторинному ринку, скориставшись для його пошуку сервісом OLX, уважно оцінюючи пробіг та стан автівки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні