Нехай понервує: вчинки, після яких чоловік ніколи вас не забуде

0
2
Нехай понервує: вчинки, після яких чоловік ніколи вас не забуде
Існує декілька дієвих способів зробити так, щоб чоловік ніколи не зміг вас забути, а у подружньому житті освіжив свої почуття.

Про це пише Сторінка.

Не робіть його центром всесвіту

Взагалі, це дуже погана тактика — повністю занурюватися в чоловіка, абсолютно забуваючи про себе. Зазвичай це закінчується погано та сумно, причому погано буде вам, а не йому. Не зациклюйтесь на ньому, живіть своїм життям, самореалізуйтесь, розвивайтеся, рухайтеся вперед і сподівайтеся тільки на себе. А там, дивишся, все само собою нормалізується й устаканиться.

Не нав'язуйтесь

Чоловіки люблять недоступних жінок, тому не виявляйте ініціативи першої. Дзвінки по сто разів на день, тонни смс, вимоги похвилинного звіту, де і з ким він був - все це тільки відштовхне його від вас. Надайте кермо правління йому, і не погоджуйтеся з першого разу на всі його пропозиції - нехай понервує.

Викликайте почуття ревності

Звичайно, не варто, щоб він застав вас у ліжку з його найкращим другом, але викликати в нього ревнощі за допомогою хитромудрих усмішок або переглядань з незнайомими чоловіками на вулиці - відмінний спосіб змусити його отямитися від сну. Чоловіки не терплять усіляких провокацій і одразу намагаються відвоювати своє.

Подружіться з його друзями

Найкращий спосіб дізнатися про нього більше і зрозуміти, на які кнопки тиснути - це влитися до його компанії друзів. Докладіть максимум зусиль, щоб стати «корешком номер один», і побачите, що за допомогою друзів можна впливати на свого чоловіка.

Будьте собою

Не робіть із себе інопланетянку, що різко виділяється з натовпу, тому що це тільки відлякає його і змусить ще глибше залізти в свою раковину. Не варто завзято намагатися бути не такою, як усі, тому що, часто, це призводить саме до зворотного ефекту, коли людина зливається з оточуючими, втрачаючи свою індивідуальність. Найкращий спосіб залучити його — це бути собою і нікого не будувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні