Україна хоче розірвати дипломатичні відносини із Росією

3
6
Україна хоче розірвати дипломатичні відносини із Росією
Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі розглядається питання про розрив дипломатичних відносин України і Росії.

Про це стало відомо під час прес-конференція президентів України і Естонії за підсумками зустрічі 22 лютого, пише Українська Правда.

«До мене прийшов запит від МЗС, щоб я розглянув питання розриву дипломатичних відносин між Україною і Російською Федерацією. Після пресконференції я буду пропрацьовувати це питання. І не тільки це питання», - заявив Зеленський.

Також Зеленський закликав міжнародних партнерів ввести санкції проти «Північного потоку - 2».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розрив дипломатичних відносин в перекладі на звичайну мову - це війна, власне, оголошення війни. Бубочка розуміє взагалі, що каже? Віслючок Апокаліпсису.
Відповісти
А те що війна в Україні з 2014 року ти панночко не знаєш? А те що **йло вторгся на нашу територію то це теж нічого? Курко ти тупа! Якщо ворога не зупиняти він поглине всю Україну. Так що краще жуй а не балакай!
Відповісти
А розглядати він скільки буде рік, два?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні