Через що чоловік перестає цінувати жінку

0
3
Через що чоловік перестає цінувати жінку
Якщо чоловіки не цінують вас, значить ви, можливо, допускаєте в стосунках певні помилки.

Про це пише Ukr.Media.

Надмірно велика кількість уваги

Багато жінок, які борються із зайвою вагою, прекрасно розуміють, що не можна об'їдатися. Так ось, у відносинах з чоловіками ситуація абсолютно така ж. Якщо постійно показувати чоловікові свою зацікавленість і ініціативу, то це піде вам на шкоду.

Тут дуже важливо знаходити правильний баланс. Забагато уваги — чоловік вас перестає цінувати і закоханість втрачається через сильне насичення. Занадто мало уваги чоловікові — і він думає, що не цікавий вам.

Не важливо, наскільки ви красиві, розумні, харизматичні. Коли ви показуєте, що потребуєте уваги, ви даєте чоловікові зрозуміти, що вами можна скористатися. Непорядні чоловіки так і роблять.

Поспіх

Деякі жінки вже на першому побаченні говорять про весілля, про дітей, про серйозні стосунки. Чоловіки дуже бояться цього. Для них важливо, щоб все було просто, легко і весело. Нікому не потрібні нові зобов'язання, проблеми. Чоловіки хочуть одного — тепла і помірної пристрасті. Спочатку важливо показати чоловікові, що ви не збираєтеся ставати для нього єдиною на віки. Розслабтеся — спілкуйтеся, фліртуйте, зустрічайтеся, веселіться. Це найголовніше.

Прийняття його грубості

Чоловіки вже на самому початку відносин можуть показувати себе не з кращого боку. Якщо ви виправдовуєте його негатив і агресію, то він швидко починає розуміти, що вами можна скористатися. Він розуміє, що зможе поводитися так, як зручно йому, а ви все стерпите. Він візьме те, що йому потрібно, а потім зникне. Не спускайте його помилки на гальма. Не давайте себе в образу, щоб ваша цінність підвищувалася.

Неприйняття компліментів

Чоловіки вкладаються в тих, хто їм симпатичний. Вони дарують подарунки або роблять компліменти. Якщо за це їм не дякувати, можна уславитися черствою натурою. Чоловіки ненавидять, коли жінки приймають бажання дарувати подарунки і красиві слова як належне. Не робіть цього, якщо не хочете, щоб ваша цінність впала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні