Коди для включення прихованих функцій Android

0
-6
Коди для включення прихованих функцій Android
Немає жодних гарантій, що хоча б один код представлених нижче буде працювати на вашому пристрої, проте, варто спробувати.

Про це пише iTechua.

Май телефону

IMEI – це міжнародний ідентифікатор мобільних пристроїв. Щоб дізнатися IMEI вашого смартфона, необхідно відкрити програму «Телефон» і ввести наступний код: *#06#. Після цього в нижній частині екрана з’явиться спливаюче вікно, в якому буде показаний номер IMEI вашого апарата. З метою безпеки рекомендується нікому його не казати.

Запустити несправний Google Плей

Щоб перевірити, чи працює Google Play у справному режимі, необхідно відкрити програму «Телефон» та ввести код #*#426#*#. Він відкриє доступ до вікна діагностики та продемонструє інформацію про режим роботи каталогу та хмарних сервісів Google. В цілому, звичайно, вплинути на них ви ніяк не зможете, зате знатимете, чи лежить вина за незапуск додатків на вас.

Повільний wi-fi на телефоні

Відкрийте програму «Телефон» та введіть комбінацію #*#232339#*#. Ця дія перекине вас у системне меню, де ви зможете відстежити якість прийому бездротового сигналу. Знову ж таки, щось змінити ви навряд чи зможете, зате розумітимете, в чому справа: або сигнал має недостатньо високу потужність, або просто швидкість інтернету впала сама по собі.

Як вимкнути телефон без кнопки

Вам знадобиться додаток дзвінки. Запустіть його і введіть на клавіатурі комбінацію *#*# 7594#*#*. Якщо пристрій підтримує вимкнення за допомогою коду, після введення заключного символу почнеться відключення. При цьому натискати клавішу дзвінка необов’язково — все відбудеться автоматично.

Як скинути налаштування на телефоні

Відкрийте програму «Телефон» та введіть *2767*3855#. Чесно кажучи, я намагався виконати цю команду на кількох смартфонах під керуванням Android, але жоден з них не сприйняв його і не скинув налаштування. Так що припускаю, що саме цей код виробники вважають за краще відключати, навіть не допустити мимовільного скидання налаштувань. Але, можливо, на вашому пристрої він все-таки працюватиме.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні