Як швидко схуднути без заборон і ніяких дієт

1
-3
Як швидко схуднути без заборон і ніяких дієт
Щоб схуднути швидко і без шкоди для організму, тепер необов'язково довго налаштовуватися на дієту, досить просто трохи змінити звички.

Про це пише Ukr.Media.

Стимулюйте вироблення "гормону щастя"

Всі жорсткі методи схуднення обов'язково призводять до зривів і ще більшого набору зайвих кілограмів. Вся справа, особливо організму, компенсувати "збитки" від заборон. Йдеться про негласне правило: чим більше віднімаєш — тим більше хочеться.

Тим, кому складно даються дієти, треба почати з малого: відмову від солодких булочок компенсувати продуктами, що містять триптофан.

"Всупереч громадській думці серотонін, він же "гормон щастя", не міститься в продуктах харчування. У них міститься триптофан. Саме він сприяє синтезу серотоніну. Тому додаємо в раціон молочні продукти — сир, м'ясо, рибу і мигдаль".

Наповніть мозок ендорфінами

Так повелося, що будь-яка дієта для людини — найсильніший стрес. Звідси і моторошні депресії. Щоб компенсувати "емоційний голод" треба змістити вектор уваги з їжі на звичайні життєві радості.

"Нам не вистачає яскравості життя, і їжа стає найдоступнішим джерелом заповітного ендорфіну. Замість їжі в життя має прийти спілкування з близькими, спорт, близькість. Візьміть собі за правило наповнюватися екологічними джерелами ендорфінів!".

Міцний і здоровий сон

На те, як швидко людина худне або повніє, впливає кількість годин, що проводяться уві сні. Якщо повноцінного відпочинку немає, організм втрачає здатність функціонувати нормально і вимагає заповнити енергію за рахунок калорійних продуктів.

"Сон безпосередньо впливає на вироблення гормонів голоду і насичення. Сім-вісім годин сну — це те, що дасть злагоджену роботу вашій гормональній системі і допоможе в схудненні".

Здорова їжа

Не варто забувати і про якість споживаних продуктів. Звичайно, купити чизбургер під час поїздки на роботу набагато швидше, ніж готувати індичку на пару, проте такі експерименти рано чи пізно "відгукнуться".

"Замініть майонез на йогурт, додайте порцію свіжих овочів, щоб збільшити ситість від меншої кількості їжі. Скоротіть хоча б на деякий час кількість цукру і борошняних продуктів".

Побутова активність

Кожна людина, будь вона зовсім не пов'язана зі спортом, зобов'язана знайти хобі, яке допоможе реалізувати нерозтрачений потенціал. Можливо, це буде звичайна прогулянка в лісі з собакою або плавання в басейні. Головне — дати можливість зайвої енергії вивільнитися.

"Відмінним способом схуднути і оздоровити організм буде звичка проходити десять тисяч кроків в день. Цю просту рекомендацію не слід недооцінювати. 150-200 витрачених кілокалорій вже через тиждень допоможуть знизити абдомінальне ожиріння і поліпшити показники інсулінорезистентності в крові".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я тепер знаю, як швидко схуднути. Треба, щоб в твоєму місті почалась війна. Зовсім не хочеться їсти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні