Олень-оракул за купками моху передбачив результат збірної.ФОТО

0
-6
Олень-оракул за купками моху передбачив результат збірної.ФОТО
Олень-провісник з Комі на прізвисько Малюк, який живе в екопарку "Лозимська пуща", зробив прогноз на переможця хокейного турніру на Олімпійських іграх-2022 у Пекіні. На думку тварини, збірна Олімпійського комітету Росії стане чемпіоном Олімпіади.

Про це пише OBOZREVATEL.

Працівники парку розклали перед твариною шість купок з мохом, що є улюбленою їжею оленя, а зверху поклали шайби, на яких було намальовано прапори країн-фаворитів, що беруть участь у хокейному турнірі.

Спочатку олень вибрав Росію та Канаду. Після цього перед звіром залишили ще дві купки і цього разу Малюк вибрав ту, де було намальовано російський прапор.

"У якийсь момент ми стали помічати, що наш олень дуже щасливий і всі, хто приходив до нього поспілкуватися, заряджалися удачею", – заявили в парку в інтерв'ю виданню "Муксун".

Нагадаємо, що збірна ОКР з хокею напередодні вийшла до півфіналу Олімпіади-2022, обігравши Данію (1:3).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні