У Луцьку зіткнулися маршрутка та тролейбус з пасажирами. ФОТО

2
-2
У Луцьку зіткнулися маршрутка та тролейбус з пасажирами. ФОТО
У Луцьку, на вулиці Парковій трапилася ДТП за участі маршрутки №32 і тролейбуса №2.

Про це пише Суспільне.

ДТП трапилася сьогодні, 16 лютого, близько 15:00. Внаслідок зіткнення в автобуса розбиті скляні двері, а в тролейбуса – побиті вікна.

Водій маршрутки №32 розповів, що обидва транспортні засоби повертали з однієї смуги з вулиці Глушець на вулицю Паркову. В маршрутці та тролейбусі на момент зіткнення перебували пасажири.

«Тролейбус повертав і виходив на саму крайню полосу. Я виходив лівіше. він в дзеркало не подивився, почав вивертати, вирівнюватися. Я виїхав майже на забор і получається боком вперся в скло тролейбуса. В мене було орієнтовно 20 людей. Викликали поліцію, і люди повиходили», – зазначив чоловік.

В результаті зіткнення ніхто не травмувався, проте обидва транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

На місці працюють патрульні поліцейські, які з'ясовують усі обставини ДТП.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неприємна ситуація.
Але питання: тролейбус "прив'язаний" до тролей. Можна було не щемитися до нього, щоб потім не розказувати, що хтось кудись не подивився? Наскільки я розумію, за кермом тролейбусів більш професійні водії.
Відповісти
Якщо дотримуватися ПДР то цієї пригоди і не було б. І я нажаль не одноразово був свідком перегонів,та неповаги водіїв тролейбусів до маршрутників і навпаки, також у схожій ситуації був присутній коли водій тролейбуса дотримувався ПДР на тому повороті і без всіляких проблем вони проходили. Нажаль у цьому випадку є вина обох водіїв
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні