Шалені гроші: дружина Віктора Павліка розповіла скільки за місяць заробляє в інстаграмі

1
1
Шалені гроші: дружина Віктора Павліка розповіла скільки за місяць заробляє в інстаграмі
Дружина Віктора Павліка Катерина Реп'яхова заробляє в інстаграмі. Вона зізналась, що її місячний заробіток може становити 10 тисяч доларів.

Про це повідомляє "Зірковий шлях".

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка активно веде блог в інстаграмі. Там вона публікує світлини з фотосесій та сімейні кадри.

Дружина Віктора Павліка заявила про початок власного бізнесу
Реп'яхова про свій заробіток
Катерина Реп'яхова не тільки ділиться фото в інстаграмі, але й заробляє у соцмережі. Вона розсекретила, що її рекламний допис може коштувати 8 – 10 тисяч гривень.

Тоді як допис разом з серією сторіз обійдеться рекламодавцю у 15 тисяч гривень. Так у місяць виходить кругленька сума – близько 280 тисячі гривень.

Дивлячись, який місяць. От грудень був активним. Я заробила близько 10 тисяч доларів. Але я й вклала у листопаді понад 5 тисяч доларів,
– поділилась дружина музиканта.

Катерина Реп'яхова не тільки заробляє гроші на рекламі, але й витрачає на неї кошти, щоб популяризувати свій акаунт.


Зауважимо, що заробіток Катерини Реп'яхової поки що не зрівнюється із заробітком її чоловіка Віктора Павліка. Він приносить у сім'ю більше грошей завдяки гастролям.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви читали, як "плющить " вол.новини з приводу участі Пащенка в виставі про "ревізорів"? Загляньте на вол.нов - і зрозумієте, чому в Луцьку зійшов асфальт за снігом, чому смердить і що це- смердить міськрада та "народні" обранці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні