Сканували сигналізацію та обкрадали іномарки: в Україні затримали небезпечне угруповання

0
3
Сканували сигналізацію та обкрадали іномарки: в Україні затримали небезпечне угруповання
Двоє уродженців Львівської області приїжджали до Тернополя центру та обкрадали іномарки. Перевіряють оперативники причетність львів’ян і до інших аналогічних злочинів у сусідніх областях.

Про це пише 20 хвилин.

Ще на початку лютого на лінію “102″ надійшло повідомлення від потерпілого про те, що невідомі відкрили його автомобіль та викрали гроші й документи. Момент злочину зафіксувала камера відеоспостереження.

Правоохоронці розпочали пошуки зловмисників.

Ймовірних підозрюваних вдалось встановити після чергової крадіжки, яка трапилася 11 лютого. Їх затримали.

Зловмисники проникали до транспортних засобів, просканувавши сигналізацію. З автівок забирали лише гроші та документи. Остання жертва автозлодіїв – власник автомобіля CITROEN BERLINGO. Автівку чоловік припаркував на вулиці Слівенська. Суму збитків оцінив в більш як 17 тисяч гривень.

На злочин підозрювані йшли вдень. Вони стежили, коли водії залишали автівки, сканували та відкривали їх. Підозрювані – уродженці Львова, 1968 та 1979 років народження. Раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, але за хуліганку.

За останні правопорушення чоловіки відповідатимуть згідно із ч.3 ст. 357 та ч.3 ст.185 Кримінального кодексу. Їм обом оголосили підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Перевіряють оперативники причетність львів’ян і до інших аналогічних злочинів. Триває слідство, повідомило "Досьє 102".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні