Взуття, яке повнить ваші ноги

0
-15
Взуття, яке повнить ваші ноги
Багато хто обирає взуття, яке подобається і не звертає увагу на те, що воно може не підходити по параметрах фігури.

Про це повідомляє Реаліст.

Вузькі чоботи нижче коліна

Така модель взуття була популярною кілька сезонів тому, але зараз втратила свою актуальність. Такі чоботи не зовсім елегантно виглядають зі спідницями-міді, а з міні і зовсім візуально вкорочують ніжки. З таким взуттям добре поєднуються джинси скінні, але вони також зараз не в тренді. Широка халява і стійкий підбор — сучасна і, здається, заміна вузьким чоботям, яка обіцяє довге життя.



Низькі ботильйони по щиколотку

Попри те, що ботильйони вважаються однією з найзручніших моделей взуття, з ними потрібно бути акуратнішими. Якщо вибирати по щиколотку, можна візуально вкоротити ноги і зробити їх повнішими. Стилісти кажуть, що ботильйони краще поєднувати з колготками або брюками в тон, щоб візуально витягнути силует.



Чоботи з хутром

Експерти не рекомендують купувати таке взуття, тому що воно сильно повнить ногу, особливо у поєднанні з широкими джинсами та дутим пуховиком. Краще віддати перевагу класичним або масивним чоботям з хутром всередині.



Туфлі з ремінцями на щиколотці

Відмовтеся від туфель з ремінцем, тому що вони візуально "ріжуть" ноги і вкорочують їх. Особливо це помітно, коли ремінці широкі та темного кольору.



Платформа

Стилісти відзначають, що взуття на занадто великій і об'ємній платформі може "обтяжувати" ходу і зробити образ не елегантним. Якщо хочете візуально витягнути силует, тоді поєднуйте платформу з джинсами або штанами-кльош.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні