29-річна жінка «замінувала» відділення поліції

0
-2
29-річна жінка «замінувала» відділення поліції
У Херсоні жінка вирішила пожартувати та "замінувати" поліцію.

Про це пише Новий день.

Жінка зателефонувала до поліції за номером 102, та сказала, що заклала вибухівку в Херсонському райуправлінні поліції, тоді кинула слухавку. Вибухо-техніки та кінологи провели обстеження приміщення та прилеглих територій, але нічого підозрілого не зайшли.

Жінку затримали за дві години.Відомо, що минулого року ця жінка вже «мінувала» адмінбудівлі на Дніпропетровщині. Зараз любителька телефонних жартів приїхала до Херсона і вирішила повеселитися, натиснувши номер 102. Затримали відчайдуху на міжміському автовокзалі.

Порушниці інкримінують порушення - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Зараз фігуранка проходить обстеження у медзакладі на предмет наявності протипоказань щодо перебування в ізоляторі тимчасового тримання.

Затриманій загрожує до від 3 до 6 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні