У одному з підвалів у центрі міста відбудеться вечірка для бомжів

0
-3
У одному з підвалів у центрі міста відбудеться вечірка для бомжів
У центрі Маріуполя, у одному з підвалів, жителі міста переодягнуться у бомжів та гопників, щоб вирушити на вечірку.

Про це повідомляє pr.ua.

Маріупольчанка Ксенія Гузь, ідея якій і прийшла в голову розповіла, що метою вечірки буде не дрес-код, а показані через сюрреалізм злидні.

«Це поки що в планах, але вже вирішено на кінець лютого. Це буде відкрита вечірка і справді з дрес-кодом — кожен зможе одягнутися за своєю фантазією і повторити схожість із бомжем або гопником, будь то розтягнута кофта, чи ще якийсь елемент. Бомж — це найнижче соціальне місце людини. Буде приз на найкращий костюм, зерном паті стане театр теперішнього моменту, щоб присутні могли прожити дух бідності. Адже багато хто думає, що достаток лише у зовнішньому прояві. Програма вечірки поки що формується", — сказала вона.

Організатори кажуть, що така вечірка буде платною, проте на вході відвідувачам можуть запропонувати різні знижки.

«Це буде в підвальному приміщенні в центрі міста, що теж дуже схоже. Ми там сидітимемо на картонках, палетах і їсти з одноразового посуду. Все буде дуже гіперболізовано і наближено до цього способу життя, але, звичайно ж, у чистій обстановці», — зазначила жінка.

Бомж-паті проведуть в одній із квест-кімнат у центрі міста у п'ятницю, 25 лютого. Початок о 17:30.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні