В Україні поширюється нова афера викрадення автомоблів. ФОТО

0
-1
В Україні поширюється нова афера викрадення автомоблів. ФОТО
Шахтраї в Україні не витрачають часу даремно і вигадють все нові способи збагатитися. Останнім часом поширюється нова афера – кладуть гроші під двірник та намагаються вкрасти Вашу машину.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Уявіть, що ви припаркували машину біля магазину, пішли за покупками, повернулися з пакетами, поклали їх у багажник, сіли, завели машину і помітили, що під двірниками на склі стирчить велика купюра. До речі, несправжня.

Купюру кладуть саме під двірники, адже, щоб забрати її, потрібно вийти з машини. Такі випадки часто відбуваються на парковках і у гаражів, де машини стоять передом до стіни, і купюру помітити складно, поки не від’їдеш.

Ось так подаруночок, зрадієте ви, і даремно. Тому що це всього лише хитрий хід, який придумали шахраї, щоб вкрасти вашу машину. Ви виходите, залишаючи машину заведеної, злочинець сідає за кермо і тисне по газам. Ви навіть не встигаєте нічого збагнути, так швидко і несподівано все відбувається!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні