Чому Байден просить американців негайно покинути Україну

8
-9
Чому Байден просить американців негайно покинути Україну
Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден звернувся до громадян США, які перебувають в Україні, залишити її, адже «ситуація в країні може дуже швидко змінитися».

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Американські громадяни повинні виїхати зараз. Не схоже на те, що ми маємо справу з терористичною організацією. Ми маємо справу з однією з найбільших армій світу. Це зовсім інша ситуація, і все може швидко вийти з-під контролю. Ми перебуваємо в зовсім іншому світі, ніж будь-коли», - сказав Байден в інтерв’ю для одного з телеканалів напередодні, 10 лютого.

Він зазначив, що «якщо Володимир Путін досить дурний, щоб почати вторгнення, то йому вистачить розуму, щоб не робити нічого, що могло б негативно позначитися на американських громадянах».

Байден додав, що він упевнений у тому, що Путін «про це знає».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому що знають більше чим "зелена влада", яка до травневих шашликів готується
Відповісти
Та коли ТИ вже здохнеш трикратно крадущий наші зароблені на старість пенсії ЗЕ-КЛОУН ніщєброд???Розуму забракло заробити собі а не красти чужі пенсії клоуне зеленське? Здохни з своїм хряком порошенком Зеленська С у к а!!!
Відповісти
Я клоун зеленський-зелупай долбой0б краду трикратно пенсії в пенсіонерів і чекаю кулю в лоба з хряком порошенком!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ від кулі в лоба з хряком порошенком Зеленський клоун -долбой*б крадущий трикратно пенсії в пенсіонерів!!! Здохни Зеленська С у к а!!!
Відповісти
Весна прийде, саджати будемо - казали вони. Люди все бачать.Усі ці 5 місяців бандитські "Слуги" покривали свого бандита-колегу Трухіна і надали змогу зе-кузьміну покосити в хворого й сховатися від суду як і злодію порошенку. Асудді в нас Хто-о??? та за таке в цивілізованних країнах вже-би давноб цю всю правлячю зе-Банду разомз суддями-бандитами Розстрілялиби!!! Мовчали всі: і бандити-депутати, і бандит-міністр, і банда-ДБP, і бандит-президент, і бадитська прокуратура, бо вся ця Трикратно Крадуща Пенсії зеленська шваль нічим не краща за подонка трухіна! Здохни з своєю зе-бандою Зеленська крадучя пенсії С y к а на банковій!!!
Відповісти
Я не антисеміт але за правду! Ворожа до українців брехлива трикратно крадуща пенсії і заощадження ощадбанку урср зеленська-порошенська-тимошенська жидівська Банда ще ні разу не зробила для Українського багато страждального народу нічого доброго і не зробить! А ви 73%-ні укроЛохи і далі наступаєте на тіїж жидівскі брехливі граблі й вибираєте тих самих ганебно-брешучих крадущих жидів і потім стогнете як бидло стоячи на колінах перед мерзенною брешучою жидвотою... бо вас вони вважають за продажнє бидло яке продається в прислугу за посади перед жидами проти пригноблених українців, а не за український народ! Пригадайте куди втікають поцріоти-жиди накравши по мільярду баксів яйценюк-гонтарева і т.д. то може ще прозрієте і втанете з колін, бо так і подохнете в ганьбі на колінах перед ворожою крадущою брехливою жидвотою!!!
Відповісти
а я зе-мордораторр гівном смедячий підорр клоуна зеленського видаляю ото-туйво коментарі обкраденних зелупою пенсій в пенсіонерів!
Відповісти
а я зе-мордораторр гівном смедячий підорр клоуна зеленського видаляю ото-туйво коментарі обкраденних зелупою пенсій в пенсіонерів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні