Луцькі школярі знову повертаються за парти

1
-4
Луцькі школярі знову повертаються за парти
Учні 5-11 класів усіх шкіл Луцька з понеділка 14 лютого повертаються до очного навчання.

Про це пише Суспільному з посиланням на керівника міського управління освіти Віталія Бондаря.

«Сьогодні (11 лютого – ред.) провели нараду з керівниками шкіл. Всі повідомили, що ситуація покращується, зменшилася захворюваність серед дітей і є необхідність повернутися до звичайного формату роботи», – розповів головний освітянин Луцької громади.

Як повідомив керівник освіти, також зменшилася захворюваність серед педагогів та технічних працівників шкіл. Зараз на лікарняному перебувають 5% працівників закладів освіти. На самоізоляції через коронавірусну інфекцію – 50 класів у 38 школах Луцької громади.

З 26 січня учні 5-11 класів усі загальноосвітніх закладів Луцької громади перейшли на дистанційне навчання. Попередньо онлайн-навчання мало тривати до 6 лютого.

4 лютого в департаменті освіти Луцької громади повідомили про продовження дистанційного навчання та збільшення кількості хворих серед школярів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинь з понеділка в "червону зону" потрапить, а вони школярів у школи відправляють. Це що за ідіотизм?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні