Росія скасувала блокаду Азовського моря

0
-3
Росія скасувала блокаду Азовського моря
Журналіст Андрій Клименко опублікував інформацію про те, що Росія зняла обмеження на судноплавство у Азовському морі, в зв'язку із проведенням військових навчань.

Про це він написав у фейсбуці, оприлюднивши відповідний документ, надісланий Росією українському Центру навігаційно-гідрографічної інформації.

"Морські новини про перекриття Азовського моря. Без коментарів. Все підкреслено. Працюємо", - підкреслив Клименко.

Чому?

1) нам всім, всім - від читачів та журналістів до експертів, військових, дипломатів та урядовців, лідерів українського морського бізнесу - буквально за добу вдалося створити безпрецедентний тиск щодо цієї проблеми.

Не виключаю, що сьогодні міністр закордонних справ Великої Британії використала цю тему під час зустрічі з Лавровим в Москві. (для Британії свобода судноплавства стоїть в одному ряду зі свобою слова...).

2) РФ готує якусь нову підлість.

3) по Чорному морю все без змін (поки), а порти Чорного моря - це 95% українського експорту, порти Азову - 5% (разом це айже половина усього експорту України)....

Отже - продовжуємо. З вірою в перемогу..." Джерело:
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні