--> Не можуть насититися: найпалкіші коханці за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не можуть насититися: найпалкіші коханці за знаком Зодіаку

0
8
Не можуть насититися: найпалкіші коханці за знаком Зодіаку
Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких можна назвати найбільш досвідченими в постільних утіхах.

Про це повідомляє Час-Дій.

Скорпіон

Представники цього знака Зодіаку вважаються найбільш досвідченими в постільних утіхах. Вони мають просто неймовірний сексуальний апетит – Скорпіони ніколи не можуть насититися.

Зважаючи на це, їм підійде не кожен партнер, адже не всі здатні витримати такий сексуальний натиск і божевільні викрутаси у ліжку.

При цьому, зауважують астрологи, Скорпіони не такі вже й безсердечні. Вони намагаються встановити контакт зі своїм партнером ще до сексуальних стосунків.

Лев

Вони – природжені герої-коханці. На думку Левів, бути найкращим – означає бути надзвичайно вигадливим і нестримним. Їм потрібно верховодити і у спальні, і по життю.

Найбільше їх заводять компліменти, предстаники цього знака Зодіаку бажають чути про те, які вони прекрасні. Тоді вони просто сходять із розуму.

Овен

Їхнє сексуальне бажання просто зашкалює. Але у Овнів не так багато часу на секс, тому вони задовольняють свої потреби й переходять до наступного.

Представники цього знака Зодіаку дуже винахідливі у ліжку. До того ж для них не рідкість випадковий секс із незнайомцями.

Рак

Вони дуже пов’язані зі своїми емоціями. Ракам подобається бачити у людях хороше, просто бути з ними та давати їм свою позитивну енергію.

Для представників цього знака важливий духовний і чуттєвий зв’язок у поєднанні з сексуальним. Вони сповна викладатимуться у своїх стосунках. Теж саме стосується і ліжка, де Раки продемонстують своєму партнеру те, що він або вона ніколи не пробували.

Стрілець

Вони ніколи й за жодних умов не відмовляться від сексу. Понад те, Стрільці навіть більше збуджуються, якщо існує якась небезпека, наприклад, бути спійманим у певному місці.

Аби швидко не набриднути Стрільцям, їхній партнер повинен викликати у них бажання та постійно пропонувати спробувати щось нове.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні