Волинські поліцейські затримали п'яного мотоцикліста, який був без прав

0
2
Волинські поліцейські затримали п'яного мотоцикліста, який був без прав
У Нововолинську затримали водія, який керував мотоциклом без прав та був у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомили Поліцейські офіцери громади у Волинській області.

Чоловік рухався мотоциклом без ближнього світла в темну пору доби. Як згодом з’ясувалось - передня фара взагалі була відсутня.

У ході спілкування у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що чоловік керував транспортним засобом, не маючи такого права.

На транспортний засіб було відсутнє страхування. Водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою спеціального технічного засобу. Результат показав – 2,24 проміле.

Тож на чоловіка склали адміністративні матеріали - керування транспортним засобом в стані сп’яніння, керування транспортними засобами особою, яка не має права керування такими транспортними засобами, керування транспортним засобом особою, яка не має при собі поліса обов’язкового страхування наземних транспортних засобів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні