У «АТБ» більше не продаватимуть солодощів «Рошен»: чим замінять

3
6
У «АТБ» більше не продаватимуть солодощів «Рошен»: чим замінять
З полиць відомої мережі супермаркетів «АТБ» зникли солодощі «Рошен», проте на заміну ним в асортименті залишаться дніпропетровські солодощі «АВК» та «Millenium».

Про це повідомляє UBR.

Незабаром із полиць супермаркетів повністю заберуть продукцію «Рошен» через те, що ритейлер та виробник не продовжили контракт, який закінчився ще 31 грудня 2021 року. Наразі розпродаються залишки товару, але нових надходжень найближчим часом не планується.

У прес-службі мережі супермаркетів відмовилися коментувати ситуацію, пояснивши це тим, що не розуміють причин такого розголосу.

«Якби це були інші торгові марки, то ніхто, швидше за все, і не згадав би», - заявили у прес-службі.

Зараз АТБ розпродає залишки раніше отриманого товару, за який здійснено повний розрахунок. Відомо, що компанії перестали співпрацювати, але розійшлися без претензій. Кажуть, що політична ситуація до бізнесу не має ніякого відношення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будуть "сватами" торгувати, і "95кварталом''.
Відповісти
АТБ - обійдемось без тебе.
Відповісти
Юля верни мої рошенки на полиці своїх магазинів інакше я ображуся і піду в запій!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні