Депутат Луцькради закликав президента ввести регіональні опитування в Дії

2
-2
Депутат Луцькради закликав президента ввести регіональні опитування в Дії
Депутат Луцької міської ради, голова депутатської фракції Громадянський рух «Свідомі» Тарас Шкітер звернувся до міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова з пропозицією доповнити нововведену функцію опитувань в додатку «Дія».

Про це депутат написав на своїй фейсбук-сторінці, пише Конкурент.



«Президент Володимир Зеленський вчора заявив, що в додатку Дія відбуватимуться опитування загальнонаціонального значення і таким чином громадяни впливатимуть на процеси в державі. Мені, як депутату міської ради, не вистачило слів про регіональні опитування. Адже не менш важливим є аналогічний інструмент впливу на місцеву політику. Адже рішення місцевих рад впливають безпосередньо на щоденне життя людей», – йдеться в дописі.

Тарас Шкітер звернувся до очільника Мінцифри додавши, що муніципальні опитування допоможуть місцевим органам влади прислухатись до думки людей перед прийняттям важливих рішень для громади.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цей товариш пнеться куди тiльки можна))))
Відповісти
Ага прислухатися, почули і забули. Допоки "смалений півень" не клюне в "одне місце" вони те місце не піднімуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні