Ще один український телеканал може припинити своє існування?

2
-7
Ще один український телеканал може припинити своє існування?
Необхідну кількість підписів, а саме 25 тисяч, зібрала петиція про застосування санкцій та припинення мовлення телеканалу «Наш», автором якої є активістСергій Стерненко.

Про це повідомляють Факти.

Відомо, що телеканал «Наш» міг потрапити до такого списку у зв'язку з можливими достроковими виборами до Верховної Ради, проведення яких не виключено у разі, якщо нинішньому парламенту доведеться імплементувати Мінські угоди щодо Донбасу.

Аналітики припускають, що це може призвести до серйозних політичних потрясінь для країни, у тому числі й перезавантаження влади.

У той же час, голова Верховної Ради та депутат від «Слуг народу» Руслан Стефанчук 7 лютого у коментарі журналістам заявив, що РНБО поки не розглядала запровадження санкцій проти телеканалу «Наш».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А він що український?
Відповісти
Ні, треба писати -"ще один кремлівський зливний бачок... "-і далі за текстом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні