Власники цих чоловічих імен найбільш схильні до зрад

0
-1
Власники цих чоловічих імен найбільш схильні до зрад
Мало хто знає, що ім'я відповідає не тільки за риси характеру, але і за схильність до зрад.

Про це пише Ukr.Media.

Антон

Чоловіки з цим ім'ям дуже азартні. Вони здатні перетворити в змагання абсолютно все, навіть особисті відносини. Схильність до зрад формується у Антонів ще в юному віці. Часто носії цього імені — неслухняні хлопчики, які примудряються всіх зачаровувати.

Павло

Чоловіки з ім'ям Павло, люблять самостверджуватися за рахунок перемог на любовному фронті. Їх життя — чреда постійних романів і прихильностей. Побудувати одні міцні відносини для Павлов — проблема. Вони розумні і освічені, але можуть витрачати багато часу і сил на те, щоб сподобатися якомога більшій кількості дівчат.

Максим

Максими тримають в голові образ своєї ідеальної обраниці. Коли вони стикаються з реальністю, то розчаровуються і починають шукати нові відносини. Чоловіки з цим ім'ям можуть довго шукати "ту саму", буквально "перебираючи" дам одну за одною.

Микола

Самозакохані Миколаї дуже злопам'ятні. Кривдників вони не забувають. І якщо дівчина дасть хоч найменший привід засумніватися в собі, то Микола може відмовитися від неї назавжди. Володарі цього імені зовсім не романтики, а також не завжди проявляють ніжність у ставленні з жінками.

Денис

Чоловіки з цим ім'ям вимогливі та непередбачувані. Спровокувати на адюльтер їх може будь-який недолік у другій половинці. Дениси вміють стримувати емоції. Ще краще їм вдається домагатися розташування представниць прекрасної половини людства. Також Дениси не бачать нічого поганого в одруженні за розрахунком.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні