У центрі міста 62-річна жінка хотіла себе підірвати

0
2
У центрі міста 62-річна жінка хотіла себе підірвати
У Києві на Майдані Незалежності помітили жінку, у кишені якої було нібито граната.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк розповів, що вже за декілька хвилини за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група та патрульні, які виявили жінку.

«Ми встановили, що правопорушниця повідомила перехожим громадянам про те, що має при собі гранату та планує її підірвати. Провівши поверхневий огляд жінки, жодних вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявлено. У подальшому 62-річну жительку Київщини затримано. Мотиви свого вчинку вона пояснити не змогла», - йдеться у повідомленні.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за завідомо неправдиве повідомлення. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманій про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі до шести років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні