«Насос, який викачує бабло»: у луцькій лікарні скаржаться на платний рентген для хворих на коронавірус

1
12
«Насос, який викачує бабло»: у луцькій лікарні скаржаться на платний рентген для хворих на коронавірус
Лучанка поскаржилася на те, що після виклику до людини з підтвердженим на коронавірус тестом, швидка направляє хворого у приймальне відділення Луцького центру первинної медичної допомоги №2 робити платний рентген.

Про це написала Неля Славницкая у фейсбук-спільноті Медицина Луцьк.

«Яка там у нас хвиля?! П'ята???!!! То буде і десята і двадцята, поки ті маски не приростуть до обличчя. На виклик до хворого з ПІДТВЕРДЖЕНИМ ВЖЕ ПЛР-тестом на COVID, швидка везе його в приймальне відділення 2 лікарні робити рентген‼ Це якась диверсія проти людства?!!! А як же інші хворі‼ І чому ж той рентген платний?! НЦЗУ вже відмовилось від фінансування таких хворих?! Лікарня асоціюється, після такого візиту, з величезним насосом, який викачує з хворих тільки бабло і всім, на жаль, глибоко плювати на людське життя», - написала жінка.

У коментарях інші користувачі погодилися з жінкою, та зазначили, що у них просто немає слів, аби прокоментувати ситуацію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли шановних панів лікарів почнуть бити в темних і не тільки дворах, тоді і закінчиться. Вони нормальної мови не розуміють.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні