Дівчина відсудила у свого колишнього хлопця 50 тисяч гривень за ДТП на День закоханих

0
-1
Дівчина відсудила у свого колишнього хлопця 50 тисяч гривень за ДТП на День закоханих
Рівнянка через суд домоглася відшкодування моральних збитків у свого колишнього хлопця через аварію, у якій вона зазнала серйозних травм.

Про це повідомляє Zaxid.net.

ДТП трапилася 14 лютого 2020 року, у день закоханих.

Хлопець, який перебував за кермом, на вул. Чорновола у Рівному, виїхав за межі проїзної частини і врізався у дерево. У результаті водій та його дівчина, яка сиділа поруч, травмувалися і знепритомніли. З понівеченого автомобіля їх діставали рятувальники з допомогою спецобладнання.

22-річний хлопець розповів, що швидкість не перевищував, проте поблизу АЗС йому назустріч вискочив чорний автомобіль, який обганяв вантажівку, тому юнак почав швидко викручувати кермо, аби уникнути зіткнення, і його занесло. Від удару знепритомнів, отямився у лікарні. Провину за ДТП покладає на водія чорного авто.

19-річна дівчина ж розповіла, що її хлопець поспішав на стрижку, тому їхали швидко. Раптом хлопець почав різко крутити кермом, авто вдарилося, й вона знепритомніла. Після аварії вони спілкувалися лише телефоном, її здоров’ям він не цікавився. Допомоги не надав, не підтримував її і навіть не вибачився. Допоміг лише шістьма тисячами гривень, хоча вона перенесла три операції й одержала 1 групу інвалідності.

У підсумку потерпіла просила стягнути з водія майже 500 тис. грн моральних збитків і ще 362 тис. грн — зі страхової компанії за полісом «автоцивілки».

Суддя Рівненського міськсуду визнав юнака винним у вчиненні ДТП і призначив один рік обмеження волі з позбавленням права керувати на такий же термін. Він має сплатити потерпілій дівчині 50 тис. грн моральних збитків, а страхова компанія — 200 тис. грн страхового відшкодування, пов'язаного із стійкою втратою працездатності. Вирок може бути оскаржений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні