Луцькі підприємці вийшли на акцію проти касових апаратів: чим все закінчилося. ФОТО

1
3
Луцькі підприємці вийшли на акцію проти касових апаратів: чим все закінчилося. ФОТО
Біля Волинської ОДА, що у Луцьку, підприємці вийшли на акцію протесту, вимагаючи внести зміни в закон про обов'язкове використання касових апаратів.

Про це розповіла голова громадської організації «Приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери» Тетяна Іовенко, пише Суспільне.

Акція розпочалася сьогодні, 7 січня та тривала майже годину. Співорганізаторка акції розповіла, що під будівлею ОДА зібралися майже 150 людей. В поліції ж нарахували орієнтовно сотню учасників.

«Мало людей. Мали ще приїхати люди з Нововолинська та Ковеля. Але не змогли», – зазначила Тетяна Іовенко і додала, що більшість людей під ОДА – працівники кількох ринків обласного центру.

До учасників мітингу з ОДА вийшов керівник обласного управління економіки Анатолій Банера. Підприємці передали йому звернення до центральних органів влади.

«Це питання не в компетенції облдержадміністрації. Ми ще раз проговоримо з організаторами їх вимоги і передамо їх звернення в центральні органи влади», – зазначив Анатолій Банера.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Мало людей. Мали ще приїхати люди з Нововолинська та Ковеля. Але не змогли», – зазначила Тетяна Іовенко
Не приїхали, бо треба було торгувати.
Барига - стан душі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні