Облив заступника мера пивом: чоловік вдерся на нараду міської ради

0
-3
Облив заступника мера пивом: чоловік вдерся на нараду міської ради
В одному з міст Запорізької області раніше засуджений громадянин зайшов до кабінету заступника міського голови та облив чиновника алкоголем.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Поліція отримала виклик від заступника міського голови Гуляйпільської ОТГ про те, що близько 11.30 години невідомий чоловік зайшов до його кабінету, зірвав нараду та висловлюючись нецензурною лайкою, облив його пивом з пляшки.

Інцидент стався під час робочої наради. П’яний чоловік поводив себе грубо, а також погрожував застосувати фізичну силу відносно керівника громади. Тримаючи у руках скляну пляшку з алкогольним напоєм, він облив заступника мера, його робоче місце, оргтехніку та документи. Відповідно робочу зустріч було зірвано.

Поліція оперативно встановила особу правопорушника — ним виявився раніше засуджений за самовільне залишення військової частини або місця служби 49-річний мешканець Гуляйполя.

Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення - хуліганство Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні