Таке не купувати: назвали найбільш проблемне вживане авто на ринку

1
-1
Таке не купувати: назвали найбільш проблемне вживане авто на ринку
Автовласники розповіли які моделі вживаних авто купувати не рекомендується.

Про це пише auto.today.ua

Експерти зі свого досвіду поділились порадами, аби не бути постійним відвідувачем СТО. Деякі моделі відрізняються не дуже гарною надійністю. Британське видання What Car, опитавши 14 тисяч автовласників, які розповіли про поломки своїх машин за останні 12 місяців, назвало найпроблемніші моделі віком від 6 до 15 років.

Проблеми, з якими зіткнулися власники, класифікували за 15 категоріями: кузов, двигун, гальмівна система, зчеплення та коробка передач, паливна система, інформаційно-розважальна система, салон, кермо, підвіска, кондиціонер, акумулятор та ін.

Серед субкомпактних міських хетчбеків найбільш негативних відгуків отримав Opel Corsa 2006-2014 років випуску. За останні 12 місяців у нього було найбільше поломок у сегменті субкомпактних міських хетчбеків.

У сегменті компактних сімейних автомобілів найбільше поломок за останні 12 місяців було у Opel Astra з бензиновим двигуном 2009-2015 років випуску.

У сегменті автомобілів середнього класу "відзначився" Mercedes-Benz C-Class з бензиновим двигуном 2014-2021 років випуску, а в сегменті бізнес-класу - Jaguar XF.

У сегменті компактних кросоверів найбільше поломок за останній рік було у MINI Countryman (2010-2017), у сегменті сімейних SUV – у Range Rover Evoque (2011-2019), у сегменті середньорозмірних SUV – у Land Rover Discovery Sport, а в сегменті преміальних SUV – у Land Rover Discovery (2004-2017).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На луцькому автобазарі ВСІ автомобілі - проблемні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні